8 voordelen van Microsoft Office

Microsoft Office is een toonaangevend platform geworden om de productiviteit thuis en op de werkplek te stimuleren. Of het nu gaat om het beheren van e-mail in Outlook of het maken van analysespreadsheets in Excel, Office heeft het uitvoeren van veel computergebaseerde taken voor ons allemaal gemakkelijker gemaakt.

8 voordelen van microsoft office

8 voordelen van microsoft office cursus Nederland op een rij gezet die u ertoe kunnen aanzetten een Office-goeroe te worden. Voordat we aan de slag gaan, als u overweegt een Microsoft-training te volgen om u te helpen bij een loopbaanverandering, hebben we een reeks nuttige artikelen ontwikkeld voor loopbaanwisselaars:

1. Universele software

Microsoft Office is nu compatibel met mobiel nadat ze onlangs Office Mobile hebben ontwikkeld , dat gratis te gebruiken versies van Office-toepassingen voor mobiele apparaten biedt. Microsoft voert ook Office Online uit, een webversie van de belangrijkste Office-apps, die zijn opgenomen als onderdeel van een Microsoft-account.

Office is jarenlang compatibel geweest met Apple’s MacOS, een stap die destijds twijfelachtig was vanwege de rivaliteit tussen Apple en Microsoft, maar die voor beide techgiganten een goede is gebleken.

2. Gebruikt door meer dan 1,2 miljard mensen en de meeste bedrijven

Om dat in context te plaatsen: bijna 20% van de wereldbevolking gebruikt Microsoft Office 365. Zoveel mensen kunnen niet vergissen. Recente statistieken hebben aangetoond dat het percentage ondernemingen met ten minste 100 gebruikers steeg van 87% naar 91%, en dat het gebruik binnen ondernemingen met meer dan 320% groeide.

Deze statistieken laten zien dat Microsoft Office met succes opnieuw heeft uitgevonden als een cloudgebaseerd programma dat overal toegankelijk is, wat me leidt tot …

3. Office 365 biedt altijd en overal toegang

Wat een toeval! Je zou dit spul niet kunnen schrijven. Nou, dat kan, en dat deed ik.

Office 365 is ontwikkeld zodat Microsoft cloudtechnologie kon omarmen en toch hun bestaande diensten kon aanbieden. Je hebt er overal toegang toe zolang je een Office 365-login hebt (bijvoorbeeld het bedrijf waarvoor je werkt), dan geeft je abonnement je toegang tot Microsoft Office-applicaties op Windows, macOS, iOS, Android en Windows 10 Mobile.

In het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2017 overtrof de omzet van Office 365 voor het eerst die van conventionele Microsoft Office-softwarelicenties, wat de groeiende populariteit aantoont.

4. Online ondersteuning van Microsoft Office

Bij een Office-abonnement krijg je hulp van Microsoft inbegrepen. Ze bieden onschatbare ondersteuning voor alle gebruikers die het meeste uit hun programma willen halen, wat een essentiële manier is om uw productiviteit en gebruik van het product te maximaliseren.

5. Makkelijk te gebruiken

Office-applicaties kunnen worden gebruikt voor ingewikkelde bewerkingen, afhankelijk van hoe u ze wilt gebruiken. Maar een van de opvallende kenmerken van Office is dat het door mensen van elke leeftijd kan worden gebruikt om functies te vereenvoudigen en de productiviteit te verhogen, en dat is de reden waarom het in de eerste plaats is ontwikkeld.

6. Multifunctioneel

Uw rekeningen bijhouden of bedrijfsgegevens analyseren? Excel kan dat. CV of motivatiebrief schrijven ? Word kan dat. Een zakelijk voorstel of presentatie schrijven? PowerPoint kan dat. Microsoft Office is de beste suite van toepassingen om uw persoonlijke of zakelijke doelen te bereiken, simpelweg vanwege het vermogen om zich aan te passen aan uw behoeften.

7. Beveiliging

Er is de laatste tijd veel nieuws over de toenemende dreiging van cyberaanvallen. Aanvallen groeien in verfijning en schaal.

Leun achterover. Kom tot rust.

Microsoft heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen om uw gegevens en informatie veilig te houden. Alle gegevens die in de cloud zijn opgeslagen, zijn ondergebracht in een van de datacenters van Microsoft, en bieden realtime veiligheidsscans voor berichten en documenten voor cyberbeveiligingsbedreigingen, waardoor het een van de veiligste cloudservices is die er zijn.

8.  Zelfstudies

Wilt u uw kennis in Office uitbreiden? Eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden voor een cursus in het door u gekozen onderwerp waarin u zich wilt specialiseren. Als u op alle gebieden een meester wilt zijn om een ​​baan te vinden of uw productiviteit als cv-booster te verbeteren, kunt u e-Careers’ selectie van Microsoft Office-cursussen hier .

Leave a Comment