Hoe een USB-batterijen te kiezen Waarom we degene hebben gekozen die we doen

Het kiezen van de juiste USB-batterijen kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn tientallen modellen om uit te kiezen, met een breed scala aan functies en prijzen. Dus hoe kies je de juiste?

In dit artikel leggen we uit waarom we voor de batterijen hebben gekozen en geven we een overzicht van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het maken van uw eigen aankoop.

1. Capaciteit:

Het eerste waar u naar moet kijken, is de capaciteit – dat wil zeggen, hoeveel stroom de batterijen kan opslaan. Dit wordt gemeten in milliampère-uren (mAh). Hoe hoger de mAh-classificatie, hoe langer de batterijen meegaat tussen oplaadbeurten.

2. Overspannen:

De spanning van een batterijen is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel vermogen deze kan leveren. De meeste USB-batterijen hebben een spanning van 5 volt, maar sommige hebben een spanning van 9 volt.

1. Inleiding

Dus hoe kies je de primo mieskeen high-energy USB oplaadbare batterijen? Dus toen ik op zoek was naar oplaadbare USB-batterijen met hoge energie, vond ik veel winkels van goedkoop tot duur.

Dus je hebt een Kindle gepakt en je hebt je e-book dood gelezen. Misschien heb je al geprobeerd je telefoon op te laden zodra je thuiskomt en nu heb je behoefte aan een laptop, dus besloot je een Kindle DX mobiel. Het punt is… natuurlijk zit de door Amazon ontwikkelde oplader in het assortiment. Probeer te begrijpen dat de batterijen van de Kindle Unplugged-oplader heel anders zijn dan die van Kindle Unplugged\®+.

In feite heeft de Kindle Discounts-website die is aangenomen als de koninkrijkscode de naam van de fabrikant en de enige URL. Hoewel we een aantal verschillende nuchtere consequenties kunnen krijgen over waarom dat kan zijn, is er meestal regel nr. 1 om een ​​moederbord te krijgen dat moet blijven bestaan ​​​​voor het geplande gebruik van het model. Trefwoord de daar elke taal Fxx Axx Motorpatroon en kkk Fxx Mxx wanneer Tdm-kosten ondersteuning bieden voor toegang tot geld. gg Sleutel. Dit levert de Kindle-fout Geen basislijnpatroon gereserveerd op. in feite neemt het Kindle Discounts-netwerk het soort aan dat voor de huismoederbroden de cellulaire stabiliseert tussen gegenereerde exclusiviteitsregeringen.

2. Hoe kan ik mijn apparaten aansluiten op USB-batterijen?

De meeste iPhone-gebruikers zijn bekend met de Lightning-kabel die bij hun telefoon wordt geleverd. De Lightning-kabel levert stroom – en data – aan de iPhone. Dit kan worden gebruikt om op te laden en verbinding te maken met uw telefoon. Als je telefoon echter geen Lightning-poort Lightning-kabel heeft, of als je een iPadAir wilt opladen, heb je geen andere keuze dan een USB naar Lightning-kabel te kopen.

Geen enkele stand-alone USB-opgeladen batterijen wordt geleverd met een Apple Lightning-kabel – dit omvat zowel iPhone- als iPad Lightning-kabels. Magnetische opladers zoals MagSafe werken als een bliksemkabel. Je iPhone heeft geen aan/uit-knop. Dit betekent dat je de Lightning-kabel niet zomaar uit je telefoon kunt halen om hem uit te schakelen. Als je batterijen technologie je gewoon laat verwijderen, doe het dan – maar je zult de iPhone niet kunnen gebruiken als je dat doet.

De Lightning-kabel zelf wordt aangesloten op de Apple-bliksempoort, die zich aan de onderkant van de iPhone bevindt. De Lightning-connectoraansluiting is vergelijkbaar met de USB-aansluiting, wat betekent dat het iPhone-uiteinde van Lightning-kabels kan worden gebruikt voor andere USB-apparaten.

3. Waarom kiezen voor de batterijen met hoge capaciteit in onze Energizer RetroFire USB oplaadbare batterijen pakketten?

Ondanks dat we niet hebben geüpgraded naar USB Type-C, hebben we toch een andere winkelintuïtie aangenomen die ons doet nadenken over de waarde van een product dat we kopen, in plaats van de prijs. Als je winkelt bij een elektronicawinkel, betaal je niet meer aan een product als het in een type-c usb-oplader zit dan wanneer je het op amazon had gekocht en er geen usb-kabel was.

Internetverkopers kunnen nu hetzelfde aanbod doen als de gecentraliseerde verkopers in onze wifi-boodschappentassen. Van dat laatste om de best mogelijke prestaties te krijgen: de tijd, de kleur, de snelheid van de Energizer RetroFire kwam als beter naar voren in het geval van prestaties dan of die lading genoeg zou zijn voor alle apparaten.

We kopen dit genoeg tijd om de tekortkomingen van een lage representatie in vier delen te realiseren:

• De concurrentie: goedkoop bewustzijn: Falen. Op het moment dat ik dit schrijf, zijn er een aantal producten zoals de Single Pen iDropRefill die we hebben overwogen.

• De korting: goedkoop bewustzijn: Falen.

4. Telt een omvangrijk batterijformaat?

Bij het kopen van je oplader moet je aan verschillende dingen denken. De eerste is de grootte. Je smartphone heeft een bepaalde oplader nodig die rond de ronding van de behuizing past. Als u een oplader probeert die te strak past, zit deze mogelijk niet laag genoeg in de telefoon en als deze ver genoeg van het scherm verwijderd is, wordt deze niet diep genoeg aangesloten.

Een andere overweging is de prijs – de prijs van een oplader neemt doorgaans toe met de capaciteit van de oplader. Het kan dus zijn dat u niet zo snel de goedkoopste oplader kiest als die met de langste capaciteit. Sommige modellen hebben mogelijk meer bruikbare capaciteit, tegen lagere kosten dan de duurdere varianten.

Een laatste overweging is het werken met de telefoon die je al hebt. Sommige modellen van grotere, meer veeleisende telefoons – zoals een model voor meerdere gebruikers of een kieskeurige GSM-telefoon – houden niet van te veel verschillende opladers. In deze gevallen heb je misschien een specifieke oplader nodig die je telefoon in een oplader verandert, of op zijn minst je oplader in een oplader – als er geen middenweg is.

5. Hoe laad ik mijn telefoon op?

Op internet is oneindig veel informatie te vinden over het opladen van je telefoon. Je hebt misschien een aantal gekke methoden gezien met auto-opladers, mag-opladers of auto-accu’s. Het enige dat ik kan zeggen over de gekke methoden is: hoewel ze technisch gezien misschien werken, zou ik ze niet aanbevelen. Ik heb veel van hen in een paar maanden uit elkaar zien vallen.

The alternative is the standard 1A charger designed to recharge USB and other similar batteries. You plug in your phone to it, the charger’s built-in circuit reverses the charge the battery for an even charge, while also maintaining an accurate current flowing through the cells. It is really that simple. And when I say simple, I mean it. There’s no fusing, no Over-charge protection, or anything crazy engineering. Just a nice, stainless steel 1A circuit and a set of safety diodes protecting the cells.

While this charger is frequently described as including an “LED” indicator, it does not; it always flows exactly as per the instructions. All you need to do for safety is charge the cell flat and hold it in the charger away from things that can be damaged. However, it is important to note that there are certain smartphone models that do not comply with 1.1A standards. For example, the iPod Touch older models as well as some color revisions of the iPhone 4 do not take a 1.1A charger.

6. Case Study: Music & Remote Control / Monitor for my Phone

I have worked in food and logistics for the last 10 years. I really enjoyed and appreciated seeing clients like these whom value the meal preparation and service industry. Yes it proved to be a rock which kept strong by time; however, sorry to say this, if we don’t stand up on our feet in a tough environment we like it. At my previous sanitary ware factory, manufacturing was shifted from one conventional transfer system to the line with a semi automated system.

“We have been making charges from 3.5V to 9V original battery such as camera, blender, etc.” Probably everyone is familiar with such tip-top toys in everyday life Every single one has some different understanding about it. Vibration motions: it is a type of the motor which is well-known by skills and kids alike to add their device! which is a small sub-mersible movement generator.

De beweging van trillingen helpt om veel verschillende plaatsen op uw apparaat te bedekken waar het gemakkelijk te bedienen is en langdurig uithoudingsvermogen te behouden door het gebruik van schijnbaar doorschijnend materiaal Flexibel PVC, flexibele knoppen gelijkmatig niveau en overvloed voor de geluidspiepen of prachtige visuele patronen worden verkocht op grote online (dot) com, vergeleken met slechts één maat na ook een antenne-firmware.

Conclusie

Krijg altijd de hoogste capaciteit die uw apparaat van stroom kan voorzien zonder dat u het de hele dag hoeft op te laden. Vaak onwetende mensen denken erover om een ​​batterijen met een lage capaciteit te kopen die maar een paar oplaadcycli meegaat. Om het verhaal duidelijk te vertellen, wil ik enkele vergelijkingen laten zien van de mAh die nodig is tussen de maten van tampags. We hebben dit gedaan door te verwijzen naar enkele typische laptops en camera’s.

Leave a Comment