borg te huur: 5 tips voor het gebruik van directe betalingen

Het instellen van huurbetalingen via directe storting is een geweldige optie voor verhuurders en vastgoedbeheerders, omdat het handig en gemakkelijk in te stellen is. Wanneer u geld ontvangt via directe storting van uw geldschieter, ontvangt uw huurder zijn bankafschrift met het exacte bedrag dat is afgetrokken van hun vorige huurbetaling. U hoeft niet meer te vergeten huurcheques uit te schrijven of contant geld te hanteren aan het einde van elke maand, en als u een directe storting instelt, bespaart u tijd en moeite die u beter kunt besteden aan het onderhoud van de woning zelf!

Ik heb het geluk gehad te mogen werken bij Management One, met meer dan waarborgsom huur in de Verenigde Staten. Hier heb ik kunnen helpen bij het samenstellen van een lijst van alle bedrijven waarmee we samenwerken, waaronder banken, verzekeringsmaatschappijen, agentschappen en verkopers in een verscheidenheid aan industrieën. , de brancheorganisatie voor automatisering van betalingen en incasso’s, worden mijn diensten gevraagd door andere bedrijven die deelnemen aan transacties.

Lagere kosten

Banken brengen ook kosten in rekening voor het overmaken van geld tussen rekeningen. Bank of America rekent bijvoorbeeld $5 extra om uw geld van de ene rekening naar de andere te laten overschrijven, of om uw rekeningen te betalen. Een andere vergoeding kan in rekening worden gebracht als u niet of niet meer dan een minimumsaldo op uw spaar- of betaalrekening aanhoudt.

Wist u dat banken ook extra kosten in rekening brengen voor het bezoeken van hun filialen en het gebruik van hun kassiers? Bij skip deposit bieden wij u het beste van twee werelden: een laag maandelijks tarief voor onze basis betaalrekening en het gemak van een directe storting die is ingesteld met uw Bank of America bedrijfsrekening. Dat klopt – al uw looninkomsten worden elke maand rechtstreeks op uw rekening gestort, dus u hoeft niet meer op betaaldag te wachten om uw cheque te ontvangen!

Beveiliging

Sla het gedoe over en ga direct huur het echte geld. Wij zullen uw cheque voor u overboeken, het geld op uw rekening bij een van onze banken storten en u de volgende dag betalen via e-transfer, geldoverschrijving of afhaling in contanten. Rekeningen worden niet altijd op tijd betaald, dus is het belangrijk iemand te betalen die de goederen meteen kan leveren. Met een voorschotcheque kunt u het geld meteen op uw rekening krijgen en zo snel mogelijk aan uw ondernemingsplan beginnen te werken. Open uw zaak met vertrouwen.

Gemak

De snelste manier om van uw geld gebruik te maken is viawonin huur Deposit. Kies gewoon de rekening waarnaar u geld wilt overmaken en geef vervolgens specifieke instructies voor de manier waarop uw volgende loonstrookje zal worden gestort. Het geld wordt elektronisch overgemaakt en is binnen 24 uur bij u. Het is allemaal in een handomdraai geregeld!

U kunt nu sneller gebruik maken van uw tegoeden. Het geld wordt elektronisch naar uw bank gestuurd, en u kunt het binnen 24 werkuren gebruiken. U hoeft niet meer te wachten op cheques of naar de bank te rijden en in de rij te staan bij de kassa, om vervolgens nog langer te wachten totdat uw cheque is ingewisseld. Vergeet de wachttijd, met ACH/Direct Deposit kunt u sneller gebruik maken van het geld.

Verminder menselijke fouten en verhoog de tijdsbesparing

Een Skip-the-Deposit dienst is een geweldige oplossing voor mensen die hun eigendom verhuren. Wij vermijden het risico van menselijke fouten door het hebben van meerdere cheques elektronisch verwerkt en direct gestort op uw rekening. Ons Skip-Deposit programma elimineert de kans huur fouten omdat elke betaling elektronisch wordt verwerkt, wij gebruiken digitale codeermachines die elke mogelijkheid van vervalsing of bankfouten elimineert.

Niet zeker van de veiligheid of uw geld? U kunt nu de reis naar de bank overslaan en met Skip Deposit Deposits, transformeert u besteedbaar geld van papieren cheques of andere “reiziger” type documenten in een enkele elektronische storting. Met Skip Deposits, is het geld onmiddellijk beschikbaar voor onmiddellijk gebruik!

Besteed geen geld aan uitstapjes naar de bank en meer tijd aan het verwerken van betalingen, doe het allemaal in één stop. Aangezien uw betalingen rechtstreeks naar uw bankrekening gaan, kunt u ze meteen laten uitvoeren en de storting doen waar u ze nodig hebt.

Snellere verwerkingstijd

In tegenstelling tot een papieren cheque krijgen stortingsbetalingen een voorkeursfinanciering boven papieren cheques. In tegenstelling tot een postwissel of een cheque kunt u uw depositobetaalkaart nu bij de meeste handelaren gebruiken. Stortingen worden direct op uw betaalrekening gestort voordat de maand eindigt. De meeste banken zullen een storting eerder verwerken dan een papieren cheque als deze binnen 10 dagen voor de vervaldatum van de rekening wordt besteld en meer dan $200 bedraagt. Indien beschikbaar, kan een directe storting door de eigenaar worden gebruikt voor vooraf geautoriseerde betalingen voor nutsbedrijven en huur.

Deposit Payment’s kunt u ervoor zorgen dat u toegang heeft tot uw fondsen in 24 kantooruren. Omdat wij de voorkeur geven aan financiering boven papieren cheques, zullen banken stortingsbetalingen vaak eerder verwerken dan papieren cheques. Met onze gestroomlijnde service hoeft u niet langer te wachten op geld, want op dezelfde dag dat de betaling wordt gedaan, wordt het geld op uw rekening gestort.

Leave a Comment